Director/Pengasas

Director/Pengasas
Dr. Syid Ayob Syid Mustafa Al-Qudri merupakan graduan lulusan Vrije Universiteit Brussels, Belgium di dalam bidang perubatan.Beliau berpengalaman luas sebagai pegawai perubatan dan pernah berkhidmat di Hospital Pulau Pinang serta Hospital Kangar, Perlis. Beliau memiliki klinik persendirian serta berkhidmat di rangkaian klinik swasta ternama di ibu negara. Lebih Info sila click pada GAMBAR.

Kata-kata semangat dari MC Branch Klang

Assalamualaikum dan selamat sejahtera saya ucapkan kepada anda yang menyokong dan yakin dengan Product keluaran ESKAYVIE, walaupun product ini masih baru tetapi sambutan ke atas product ESKAYVIE ini sangat diluar jangkaan kami, ini di sebabkan mutu dan kualiti serta keberkesanan product ini terbukti baik dan amat berkualiti sekali.
Pada yang pernah merasainya dan mencuba, anda tahu akan kelebihannya, dan pada yang masih belum mencuba, kami sarankan kepada anda untuk mencubanya, kerana kecantikan bukan terletak pada luaran sahaja, tetapi dalaman amat penting sekali untuk memastikan kita sentiasa sihat dan segar setiap masa, dari dalam barulah luaran.
Mungkin agak expensive bagi mereka untuk membelinya, tetapi anda perlu fikir jangka masa panjang anda dalam segi kesihatan, mungkin sekarang kita tidak nampak, tetapi akan datang siapa tahu? memang penyakit kita tidak dapat duga bila ia akan datang, tetapi sekurang-kurangnya kita kena berusaha ke arah itu (KESIHATAN). Disini saya sarankan anda mencubanya walaupun sekali sahaja, kerana ia adalalah product yang amat berbaloi untuk anda, saya telah mencubanya, dan anda bila lagi??Nurul Syafiqah Baharuddin
Student Uitm Lendu, Melaka
MC Branch Klang - Shah Alam